Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u Kupresu

Na pripremljenim štandovima našle su se razne delicije koje su vrijedne majke, skupa sa svojom djecom, pripremile sa puno ljubavi.

Na školskom igralištu Osnovne škole fra Miroslava Džaje 12. listopada 2017. u Kupresu upriličena je manifestacija “Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje 2017.”

Na početku okupljenim učenicima, djeci iz vrtića Pahuljica, roditeljima te učiteljima i nastavnicima obratio se ravnatelj škole Marko Tovilo. Zatim je uslijedila molitva koju je predvodio fra Marko Jukić. Na samom događaju sudjelovao je i kupreški župnik don Tomislav Mlakić.

Na pripremljenim štandovima našle su se razne delicije koje su vrijedne majke, skupa sa svojom djecom, pripremile sa puno ljubavi. Na mnogobrojnim stolovima prostrle su se boje jeseni, plodovi kupreške zemlje i spretno pripremljena peciva, pogače i kolačići…

Okupljenima se pridružio i načelnik općine Kupres Milan Raštegorac sa općinskim djelatnicima. Uslijedila je degustacija jela, te igra, posebno veselih mališana koji su sretno trčkarali igralištem škole, prenosi portal nedjelja.ba. (kta)