Humanitarna akcija Tjedan za Slavena

U župi sv. Ane u Domaljevcu održana je humanitarna akcija pomoći našem mještaninu šesnaestogodišnjaku Slavenu Lukiću kome su naglo otkazali bubrezi.

Cijela župa suosjeća sa njegovom obitelji i žele mu pružiti potporu koja im je u ovim teškim trenucima itekako potrebna.

Organiziran je tjedan sa raznim događanjima kao što su: nogometna i rukometnautakmica, večer filma, koncert poprocka, noć folklora, u sve dane dodatni sadržaji, a prilog od ulaznica, hrane i pića namijenjen je za lijekove i potrebne preparate kod Slavenova liječenja.

Svi smo bili ugodno iznenađeni velikim odazivom ne samo sumještana nego i iz okolnih župa. Akcija koja je ujedinila sve ljude, pokazala je da kad se gleda srcem svi drugačije dišu i osjećaju, nestanu granicedijeljenja i stranačkih pripadnosti. Primjer velikodušnosti starijih privukao je i djecu koja su rado i s puno žara sudjelovali u akciji svojim milodarom i nastupima u programu.

Slavenova obitelj zahvalno svjedoči da im je ovo veliko ohrabrenje i potpora u nemiloj situaciji. Osjećaj da nisu sami izvor je snage i lakše će sve nadvladatiuz ovakvu podršku.