Održan treći po redu „Božićni sajam“ u Brčkom

U sklopu manifestacije „Čari zime“ 16. i 17. prosinca održan je treći po redu „Božićni sajam“. Organizirali su ga učenici koji pohađaju nastavu katoličkog vjeronauka u srednjim školama s područja Brčko Distrikta BiH sa svojim vjeroučiteljima i dekanom brčanskog dekanata preč. Damirom Ivanovićem.

Učenici su željeli donijeti duh katoličkog Božića u grad pa su vrijedno pripremali sadržaje i realizirali svoje božićne ideje. Posjetitelji štanda mogli su kupiti tradicionalne božićne kolače, božićnu pšenicu, božićne aranžmane, kao i počastiti se slasticama i toplim napitcima uz tradicionalne liturgijske i profane božićne pjesme. Prihode od prodaje učenici će utrošiti na organizaciju ekskurzija. Zahvaljujući prošlim sajmovima, učenici su povoljno putovali na Advent u Zagrebu.

Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš štand, družili se s nama i dali nam podršku. Ovim putem zahvaljujemo i sponzorima koji su nam i ove godine pomogli u organizaciji Sajma. To je već tradicionalno Podravka, a ovogodišnji novi sponzori su: Mendeš d.o.o. iz Dubrava i cvjećarna Leornadina iz Seonjaka.