Vjeronaučna Olimpijada 2019.

Materijali i upute za Vjeronaučnu Olimpijadu

Cijenjeni  vjeroučitelji  i  vjeroučiteljice,

pred nama je građa za natjecanje pod nazivom „Vjeronaučna olimpijada 2019.“.Materijali su stavljeni posebno za osnovnu a posebno za srednju školu iako je jedan dio građe isti, no zbog lakšeg snalaženja poučeni dosadašnjim iskustvom stavili smo posebno.Nadamo se da ćete pozorno čitati, no molimo vas pročitajte i slijedeće napomene kako ne bi bilo nepotrebnih rasprava.

  1. Prijave za natjecanje  i za osnovnu  i za srednju školu su na posebnom obrascu koji ćemo priložiti na stranicu Katehetskog ureda najkasnije do 7. prosinca 2018. godine, isključivo na e-mail: vjeronaucnaolimpijada2018@gmail.com. Svaki drugi način prijave neće biti uvažen. Na škole će uskoro stići obavijest o natjecanju.
  2. Jednu ekipu iz škole prati jedan mentor/mentorica. Ekipu možete složiti nakon provedenog školskog natjecanja. Mentor ne može biti član Državnog povjerenstva!
  3. Natjecanje će se održati na tri razine:
  • ŠKOLSKO (28.1.2019.)
  • ŽUPANIJSKO (20.3.2019.)
  • DRŽAVNO (30.4.2019.)
  1. Na natjecanju sudjeluju učenici 6., 7., 8. i 9. razreda osnovne škole; učenici 1.,2.,3. i 4. razreda srednje škole. U ekipi može biti samo 4 učenika.

Ovo su samo neke upute, uskoro slijede ostale.Sve upite i pojašnjenja šaljite na službeni e-mail: vjeronaucnaolimpijada2018@gmail.com
Hvala na razumijevanju!
Srdačan pozdrav!U ime povjerenstva:s.Vlatka DujmovićVjeronaučna Olimpijada 2019 – OSNOVNA ŠKOLA – Materijali

Vjeronaučna Olimpijada 2019. – SREDNJA ŠKOLA – Materijali